Skip to content

Historien om Köttdisken

Köttdisken öppnade i juni 2014 i Malax. Utbudet från början var mest rena råvaror; kött och fisk. Vårt utbud har breddats och utvecklats tack vare våra kunders önskemål och vår kreativa personal.

Vi samarbetar med lokala producenter och leverantörer. För oss är det viktigt att vi tillsammans jobbar för att stärka närområdet. Sen är det ju också det att det helt enkelt finns så mycket god mat i Österbotten! Vi är lyckligt lottade vi som har såhär ren och god mat i våra trakter. Tack till alla bönder, fiskare och alla andra som lyfter vår mat!

Vår personal

Det är vi som möter dig när du stiger in på Köttdisken i Malax. Tveka inte att fråga oss om du undrar över något, vi svarar så gärna!

Isabella

Josefin

Karolina

Charlotta

Eva

Camilla

Lisbeth

Hur hänger vi ihop med Fiskdisken?

Köttdisken och Fiskdisken är två separata företag med olika verksamhetsställen och olika personal. Isabella har grundat bägge företagen och grundidén är densamma för båda: det ska vara enkelt att äta riktigt god mat! På så vis kan man säga att Köttdisken och Fiskdisken hör till samma familj och samarbetar, det gör vi gärna. Fiskdisken kan du besöka i Fiskets hus, Fiskstranden, Vasa.

Producenter

Vi väljer våra produkter med omsorg och lär gärna känna de som producerar vår mat. De vi väljer som producenter går lika helhjärtat som vi in för kvalité och kärlek till råvaran, och det märks i produkterna. Hos oss hittar du råvaror eller produkter från bl.a.: Bergö, Sundom, Solf, Maxmo, Kvevlax