Skip to content

Köttdiskenin tarina

Köttdisken, Lihatiski avautui kesäkuussa 2014 Maalahdessa. Valikoima koostui aluksi lähes pelkästään raaka-aineista: lihasta ja kalasta. Valikoimamme on laajentunut ja kehittynyt sen jälkeen, kiitos asiakkaidemme toiveiden ja luovan henkilökuntamme. Tahdomme tarjota kokonaisvaltaisen ja korkealaatuisen kokemuksen. Tervetuloa!

Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien ja toimittajien kanssa. Meille on tärkeää, että työskentelemme yhdessä lähialueiden vahvistamiseksi. Lisäksi Pohjanmaalta vain yksinkertaisesti löytyy niin paljon hyvää! Olemme onnekkaita, kun meidän alueellamme on näin puhdasta ja hyvää ruokaa. Kiitos kaikille maanviljelijöille, kalastajille ja muille, jotka nostatte ruokamme!

Henkilökuntamme

Me olemme sinua vastassa, kun saavut myymäläämme. Älä epäröi kysyä meiltä, jos jokin asia mietityttää, palvelemme sinua mielellämme.

Isabella

Josefin

Karolina

Charlotta

Camilla

Lisbeth

Nora

Miten liitymme Fiskdiskeniin/Kalatiskiin?

Köttdisken ja Fiskdisken ovat kaksi erillistä yritystä, joilla on eri toimipaikat ja eri henkilöstö. Isabella on perustanut molemmat yritykset ja perusidea on sama molemmille: helppoa syödä todella hyvää ruokaa! Tällä tavalla voimme sanoa, että Fiskdisken ja Köttdisken kuuluvat samaan perheeseen ja tekevät yhteistyötä, teemme sen mielellämme. Voit vierailla Vaasan Kalarannan Kalatiskillä, osoitteessa Sininen tie 1.

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme huolella ja tutustumme mielellämme ruoan tuottajiin. Laatu ja raaka-aineet ovat sydämen asia meille sekä valitsemillemme tuottajille. Meiltä löydät raaka-aineita tai tuotteita muun muassa seuraavista paikkakunnista: Bergö, Sundom, Sulva, Maksama, Koivulahti