Skip to content

Joulu 2023

Joulu lähestyy nopealla vauhdilla!
Meiltä saatte kaikki joulun herkut.

Tilaa jouluruoat verkkokaupassa

Joulun lihat ja kalat

Jouluun kuuluu kaikki ekstrat ja varsinkin todella hyvä jouluruoka. Meidän valikoimassa on ainoastaan parhaat tuotteet ja raaka-aineet – semmosta ruokaa joka haluamme itse syödä ja tarjota perheelle ja ystäville.

Verkkokaupassa tilaat sujuvasti joulun lihat ja kalat. Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen. Tilaathan joulun lihat ja kalat viimeistään 12.12 ja voit olla varma saamaan sen jouluruoan minkä haluatte!

Joulun lihat ja kalat lomake

Talvimenu

Onko juhlat tulossa? Talvimenu sopii erinomaisesti sekä pienempaan että isompaan juhlaan kun joulu lähestyy. Ruoka on valmistettu rakkaudella keittiössämme laadukkaista raaka-aineista. Tutustu menuseen ja tilaa viimeistään kaksi arkipäivää ennen noutoa verkkokaupan kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Talvimenu

Joulupöytäboksi

Toivomme että kaikki saisi juhlia joulua läheisen ja rakkaiden kanssa ja nauttia hyvästä jouluruoasta ilman stressiä ja vaivaa. Siksi olemme kehittäneet Joulupöytäboksin. Boksi sisältää jouluruokaa laadukkaista raaka-aineista joko valmistettu keittiössämme tai hankittu taitaviltamme yhteistyökumppaniltamme. Tämä on valmis paketti niin teidän ei tarvitse miettiä niin paljon – keitä vaan perunat sen lisäksi ja joulupöytä on valmis.

Tutustu joulupöytäboksiin

Joululahjat

Tarvitseeko Joulupukin apua? Lahjakassi täynnä ihania herkkuja tai lahjakortti on aina suosittu joululahja. Kysy vaan jos haluatte vinkkejä – autamme mielellään.

Jos on kysynta kymmentä tai enempää lahjaa olethan yhteydessä Isabellaan nin laitetaan tarjouspyynnön: isabella@kottdisken.fi

Lahjakortit verkkokaupassa