Skip to content

Viikonloppukassi

Mikä on viikonloppukassi? Huomasimme useita vuosia sitten, että monet ihmiset haluaisivat syödä paremmin, mutta eivät aina halua tai ehdi mennä ravintolaan. Myös useamman ruokalajin valmistaminen alusta loppuun itse on aikaa vievää. Tämä koski myös minua. Ajattelin, että olisi luultavasti helppoa, jos joku muu laatisi täydellisen menun ja jopa valmistaisi sen minulle. Ja sitten vain noutaisin ja menisin kotiin nautiskelemaan. Ja niin syntyi Viikonloppukassi.

// Isabella, Köttdiskenin perustaja ja omistaja

Kenelle?

Sinulle, joka haluat syödä hyvää, hyvin keitettyä ja ylellistä ruokaa perjantaina / lauantaina. Sinulle, joka haluat jäädä kotiin. Sinulle, joka et halua ajatella ruokalistaa itse. Sinulle, joka et halua valmistaa ruokaa itse. Sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi jollakin ylimääräisellä kuluttamatta liikaa. Sinulle, joka haluat menestyä keittiössä pienellä vaivalla, kun kutsut vieraita kotiin.

Tilaa verkkokaupasta

Kuinka se toimii?

Olemme suunnitelleet eri menu jokaiselle kuukaudelle. Täydennä menu omalla juomallasi. Suurin osa ruoasta olemme jo valmistaneet sinulle. Sinun tehtäväsi on laittaa ruoka pöytään ja lämmittä ne komponentit jotka tarvitsevat sitä. Ruoka on kylmää, kun noudat sen. Jos Viikonloppukassi sisältää naudanlihapihviä tai kalafileetä pääruoaksi, paistat sen itse, eli pihvi / kala on raakaa. Miksi? Koska se on parasta näin. Jos pääruoka on kypsää lihaa tai lihapataa, riittää vain lämmitys! Helppo homma, eikö? Varmuuden vuoksi menu ja ohjeet kuuluvat jokaiseen Viikonloppukassiin.