Gunilla Norrlinin ranskalainen suklaakakku on ehdottomasti alueen paras. Paistettu käsin Maksamaalla. Vinkki: Tarjoile jäätelön tai kermavaahdon kanssa. Yksi pala
Gluteeniton, vähälaktoosinen.
Jos et pysty tilaamaan haluamallesi päivälle, otathan yhteyttä puhelimitse.
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept All”, you consent to the use of ALL the cookies. However, you may visit "Cookie Settings" to provide a controlled consent.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Välttämättömät evästeet ovat äärimmäisen tärkeitä verkkosivun toiminnallisuuden kannalta. Nämä evästeet takaavat verkkosivuston perustoiminnot ja suojausominaisuudet anonyymisti.
Toiminnalliset evästeet auttavat suorittamaan tiettyjä toimintoja, kuten verkkosivuston sisällön jakamisen sosiaalisen median alustoilla, palautteen ja muiden kolmansien osapuolten ominaisuuksien keräämisen.
Suorituskykyevästeitä käytetään verkkosivuston keskeisten suorituskykyindeksien ymmärtämiseen ja analysointiin, mikä auttaa parantamaan käyttäjien käyttökokemusta.
Analyyttisiä evästeitä käytetään ymmärtämään, miten kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa. Nämä evästeet auttavat antamaan tietoja kävijöiden määrästä, poistumisprosentista, liikenteen lähteestä jne.
Mainosevästeitä käytetään tarjoamaan kävijöille osuvia mainoksia ja markkinointikampanjoita. Nämä evästeet seuraavat kävijöitä eri sivustoilla ja keräävät tietoja räätälöityjen mainosten tarjoamiseksi.