Viikonloppukassi

Miksi viikonloppukassi?

Huomasimme jo vuosia sitten että monet ihmiset haluavat nauttia hyvästä ruuasta, mutta ravintolassa syöminen tai kotona kokkaaminen ei aina kiinnosta. Tähän minäkin osaan samastua. Minussa heräsi ajatus valmiiksi suunnitellusta ja valmistetusta menusta, jonka voisi helposti hakea kotiin naututettavaksi. Siitä syntyi meidän erittäin arvostettu viikonloppukassi.

Hyvää ruokahalua!

// Isabella Asplund, omistaja 

Kenelle?

  • Sinulle, joka haluat nauttia hyvästä, rakkaudella tehdystä luksusillallisesta perjantai-/ lauantai-iltana
  • Sinulle, joka viihdyt paremmin kotona viikonloppuiltana
  • Sinulle, jolla ei riitä jaksaminen oman menun laatimiseen
  • Sinulle, joka ei halua itse kokata
  • Sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi, haaskaamatta liikaa rahaa
  • Sinulle, joka haluat, mahdollisimman pienellä rasituksella, loistaa keittiössä kun kutsut vieraita syömään

Miten se toimii?

  • Eri menut joka viikonloppu
  • Täydellinen menu; alku-, pää- ja jälkiruoka
  • Täydennä omalla ruokajuomalla
  • Suurin osa menusta on valmis nautitettavaksi. Teidän osuus on lämmittää pääruuan kastike, perunat ja vihannakset ja kattaa pöytä.
  • Ruoka on kylmää, kun sen haette
  • Mikäli Viikonloppukassi sisältää naudanpihviä/ kalafilettä, paistat tämän itse, eli liha/kala on raakaa, kun haette Viikonloppukassin. Miksi? Koska tämä antaa parhaan mahdollisimman lopputuloksen. Tulet pärjäämään hyvin, me lupaamme sen!
  • Mikäli pääruokana on mureaa lihaa tai lihapataa, tämä on valmis kuumennettavaksi
  • Tilaa viimeistään klo. 10 torstaisin
  • Tilaa niin monelle kun haluat, hinta per henkilö
  • Hinta: kolmen ruokalajin menu 25€/hlö
  • Hinta ainoastaan pääruoka 15€/hlö

Viikonloppukassien menu

26-27.2

Tomaattikeitto valkosipulikreemillä, patonki (L)

***

Naudan ulkofileepihvi/ lohi sienikastikkeella, yrttiperunat ja vihannekset(L, G)

***

Ranskalainen suklaakakku marjamoussella (L, G)

 

5-6.3

Skagenherkku tummalla leivällä (L)

***

Ylikypsä naudanliha liemikastikkeella, kermaperunat (L, G)

***

Persikkapiirakka vaniljakermavaahdolla (L)

12-13.3 Kreikka

Saganaki

Uunissa paistettu, chilillä ja yrteillä maustettu, fetajuusto, tarjotaan hapanjuurileivällä (L)

***

Stitado

Töyteläinen naudanlihapata murskatuilla valkosipuliperunoilla ja paahdetuilla vihanneksilla (L,G)

***

Jogurttipannacotta hunajapaahdetuillapähkinöillä ja appelsiinilla

19-20.3 Klassikko

Lohijuustokakku (L)

***

Naudan ulkofileepihvi/ nieriäfilee sherrykastikkeella, kermaperunoilla ja paahdetuilla vihanneksilla (L,G)

***

Creme brulé (L, G)

26-27.3 Florida

Katkarapuceviche mangolla ja ananaksella (l, G)

***

Naudan ulkofileepihvi/ lohi chili-korianterivoilla, peruna-bataattisurvoksella ja vihanneksilla (L, G)

***

Key-limepiirakka

2-3.4

HUOM! Ei viikonloppukassia, nauttikaa pääsiäisestä! 😊

9-10.4 Meet and eat

Pulled meat, BBQ-kastike, lohkoperunat, coleslaw, papu-paahdettu paprika-seos, vihersalaatti, pikkelöity punasipuli (L, G)

***

Appelsiini-fudgekakku (L)

16-17.4

Savustetut katkaravut, aioli, baguette (L)

***

Lohimedaljonki tai naudan ulkofileepihvi sitruuna-raakunakastikkeella, paahdetuilla yrttiperunoilla ja vihanneksilla (L, G)

***

Vanilja-jogurttimousse vadelmakastikkeella ja toscakrispillä

 

Vegaanimenu

Tapas

***

Täytetty paprika, lämmin bulgursalaatti ja valkosipulikreemi

***

Raawkan kakunpala

 

Haluatko noutaa Vaasasta? Tilaa Kalatiskiltä! puh. ’050409 8150 tai info@fiskdisken.fi

Haluatko noutaa Maalahdesta? Tilaa Lihatiskiltä! puh. ’050572 7115 tai info@kottdisken.fi