valikoima

Take away

Take away annoksia, salaatteja, voileipiä, kaikki omasta keittiöstämme! Näppärä aamupala, lounas ja päivällinen! Menu vaihtelee päivittäin.

Herkkuja omasta keittiöstä

Miltä kuulostaisi kotona tehty perunasalaatti grillijuhliin tai hyvä, valmis kastike kruunaamaan illallisen? Valikoima vaihtelee päivittäin sesongin ja juhlapäivien mukaan. Tiettyjä suosikkeja, kuten omaa lohitahnaamme, tarjoamme joka päivä.

KALA

Tuoretta ja savustettua kalaa palvelutiskiltämme. Suuri osa kalasta on pyydetty lähialueiltamme. Valikoima vaihtelee sesongin ja kalaonnen mukaan!

LIHA

Lihaa ja leikkeleitä palvelutiskiltämme. Lihaa arkeen ja juhlaa, itsemarinoituja pihvejä grillattavaksi ja paljon muuta. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan.

Juhlaruoka/Catering

Onko juhlat tulossa, mutta et tahdo laittaa kaikkea ruokaa itse? Laitamme toivomasi ruuat puolestasi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

VOILEIPÄKAKUT

Voileipäkakku on täydellinen tarjottava moniin eri tilanteisiin. Meidän voileipäkakkumme ovat todellista käsityötä hienoista raaka-aineista.

Viikonloppukassi

Viikonloppukassimme on täydellinen vaihtoehto silloin, kun olet väsynyt raskaan työviikon jälkeen. Eikö olisikin ihanaa, jos saisit perjantai-iltana syödä mahtavan hyvää ruokaa oman kodin rauhassa, ilman suuria ponnistuksia?

Etkö löydä etsimääsi? Kerro meille, tilaamme mielellämme tuotteita tarpeesi mukaan.