valikoima

Täältä löydät Fiskdiskenin valikoiman. Meillä voit nauttia ruuan myös paikan päällä kauniista merimaisemasta nauttien. Mikset myös ottaisi ruuan seuraksi lasillisen kuohuviiniä tai kylmän oluen!

Take away

Take away annoksia, salaatteja, voileipiä, kaikki omasta keittiöstämme! Näppärä aamupala, lounas ja päivällinen! Menu vaihtelee päivittäin.

Herkkuja omasta keittiöstä

Miltä kuulostaisi kotona tehty perunasalaatti grillijuhliin tai hyvä, valmis kastike kruunaamaan illallisen? Valikoima vaihtelee päivittäin sesongin ja juhlapäivien mukaan. Tiettyjä suosikkeja, kuten omaa lohitahnaamme, tarjoamme joka päivä.

KALA

Tuoretta ja savustettua kalaa palvelutiskiltämme. Suuri osa kalasta on pyydetty lähialueiltamme. Valikoima vaihtelee sesongin ja kalaonnen mukaan!

Juhlaruoka / Catering

Onko juhlat tulossa, mutta et tahdo laittaa kaikkea ruokaa itse? Laitamme toivomasi ruuat puolestasi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

VOILEIPÄ-
KAKUT

Voileipäkakku on täydellinen tarjottava moniin eri tilanteisiin. Meidän voileipäkakkumme ovat todellista käsityötä hienoista raaka-aineista.

Viikonloppu-
kassi

Viikonloppukassimme on täydellinen vaihtoehto silloin, kun olet väsynyt raskaan työviikon jälkeen. Eikö olisikin ihanaa, jos saisit perjantai-iltana syödä mahtavan hyvää ruokaa oman kodin rauhassa, ilman suuria ponnistuksia?